Mònica Dòria es fixa el repte d’entrar a les finals sènior de l’Europeu i el Mundial del 2022

En categoria sub-23, la palista pretén entrar entre les cinc millors en totes aquelles competicions en què participi

Mònica Dòria i Sergi Martín.
Mònica Dòria i Sergi Martín. vallbanc

Entrar a les finals sènior i acabar entre les cinc primeres en categoria sub-23. Aquest és el repte que es fixa la palista Mònica Dòria per al 2022. Entre els objectius marcats, la piragüista ha destacat que per al 2022, les dates més importants seran l’Europeu i el Mundial sènior, on Dòria s’ha marcat arribar a les finals. Però l’any vinent també haurà de disputar tot el seguit de copes del món on també vol optar als podis finals.

Aquests propòsits els ha anunciat la palista durant l’acte de signatura de renovació del contracte de patrocini amb Vall Banc a través del programa #TalentsVallbanc. El Mundial i Europeu sub-23 seran altres objectius marcats al calendari de la piragüista, on Dòria voldria posicionar-se en el top 5 de cadascuna de les competicions que es duguin a terme.

Dòria ha tingut un any 2021 carregat de fites importants com han estat les Olimpíades a Tòquio on va fregar dues finals olímpiques en caiac i canoa, uns resultats que la situen com la millor andorrana en unes Olimpíades d’estiu. Aquest any també ha fet història aconseguint un podi a la Copa del Món de canoa i caiac el passat mes de juny. Va fer bronze en canoa a l'Europeu sub-23 a l’agost, i es va quedar fora de la final  del Mundial de Canoa de Bratislava per 1 centèsima.

El patrocini de Mònica Dòria forma part de la campanya de #TalentsVallbanc, on altres cares visibles són la tenista Vicky Jiménez, el pilot Àlex Español i el biker Arnau Gralaub. El contracte de patrocini va finalitzar el passat mes de setembre, data en la qual  es va renovar tàcitament el suport que aquest dilluns s’ha fet formal entre la pròpia esportista i el director de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín.

Etiquetes

Comentaris

Trending