Mònica Doria entra a les semifinals de canoa i caiac a la prova de la Copa del Món de Pau

La palista no ha tingut problemes per a aconseguir la classificació en una competició que la setmana vinent arriba a la Seu d'Urgell

Mònica Doria en una prova anterior a Pau.
Mònica Doria en una prova anterior a Pau.

Mònica Doria s'ha classificat per a les semifinals de C1 i de K1 a la prova de la Copa del Món que es disputa a Pau (França). La palista ha estat sisena a la classificatòria i hi entraven les vint primeres. La semifinal de caiac es disputa aquest dissabte al matí.

Després de participar a l'Europeu sub23 on no va estar al seu millor nivell a causa d'un fort refredat, Mònica Doria ha iniciat aquest divendres la seva participació a la cinquena prova de la Copa del Món de caiac i canoa. Les semifinals de les dues discplines es disputen aquest dissabte. Laura Pellicer, per la seva part, ha fet l'onzè millor temps de la repesca, el primer que no donava accés a la semifinal.

En K1, Doria ha obtingut la classificació a la primera, en aquest cas amb una sisena posició (106.29) a més de tres segons de l'eslovaca Eliska Mintalova, que ha liderat la jornada (102.97). Pellicer ha estat 46a i a la següent baixada no n'ha fet prou amb un 20è lloc. En C1, En C1 ha destacat amb una quarta posició (113.31) i no ha necessitat tampoc disputar la segona ronda. El millor resultat urgellenc de la jornada ha estat el segon lloc de Miquel Travé en C1 (99.19), just a un segon del primer classificat, el canoista francès Denis Gargaut Chanut, i per davant del seu compatriota Mewen Debliquy.

La sisena etapa de la Copa del Món es farà el pròxim cap de setmana a la Seu d'Urgell. Uns 220 palistes provinents de 35 països es trobaran a la Seu d’Urgell. La competició es tornarà a fer oberta al públic i s’espera omplir les instal·lacions d’eslàlom com en anteriors edicions no marcades per la pandèmia de la Covid-19. La cerimònia d’inauguració es farà al centre de la ciutat el dimecres dia 31 d’agost, a les vuit del vespre.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending