Mireia Gutiérrez obté la setzena posició en el seu debut aquesta temporada a la Copa d'Europa

Carla Mijares no ha pogut completar la primera mànega de l'eslàlom disputat aquest dissabte a l’estació d’Ahrntal-Klausberg (Itàlia)

Mireia Gutiérrez.
Mireia Gutiérrez. FAE

Mireia Gutiérrez ha estat setzena en el seu debut aquesta temporada a la Copa d'Europa a Itàlia. Carla Mijares no ha pogut completar la primera mànega de l'eslàlom. Gutiérrez, amb el dorsal 36, ha completat la cursa amb un crono final de 1.29.49, a 2.55 de la vencedora, la italiana Lara Della Mea, que ha guanyat amb 1.26.94.

La prova s'ha disputat a l’estació d’Ahrntal-Klausberg (Itàlia). Gutiérrez ha estat divuitena a la primera mànega, amb 44.51, a 2.31 del millor temps, mentre que en la segona,
amb 44.98, guanyava dues posicions per acabar setzena, la mateixa posició que ocupa a la classificació general de la Copa d'Europa. Aquest diumenge es disputa un nou eslàlom en la mateixa estació italiana.

A l'estació de Pfelders (Itàlia) s'ha disputat un gegant FIS. Ty Acosta ha finalitzat setzè  i Xavi Cornella dissetè en una jornada en què Bartumeu Gabriel, tot i una bona primera mànega, no ha pogut completar la segona. Aquest diumenge tindrà lloc un segon gegant FIS a la mateixa pista.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending