Més de 600 socis del Barça podrien votar presencialment al centre de congressos

L’horari per emetre el sufragi anirà de nou del matí a nou del vespre i el club preveu distribuir els electors per franges que es donaran a conèixer a partir de l’1 de març

El centre de congressos d'Andorra la Vella serà la seu electoral de l'FC Barcelona.
El centre de congressos d'Andorra la Vella serà la seu electoral de l'FC Barcelona.

La seu que les eleccions a la presidència de l’FC Barcelona que s’ubicarà al centre de congressos podria rebre més de 600 votants, segons les dades amb les quals treballa ara mateix el club blaugrana. Hi haurà dotze hores per exercir el sufragi, entre les nou del matí i les nou del vespre. Des de l’entitat es preveu fer recomanacions per franges d’edat, per evitar aglomeracions, que es donaran a conèixer a partir del dia 1.

Els comicis, als quals es presenten tres candidats (l’expresident Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa) s’havien d’haver celebrat al gener però es van ajornar per la complicada situació sanitària que es vivia a Catalunya per culpa de la pandèmia. Finalment, tindran lloc d’aquí dos diumenges, el 7 de març. El canvi va suprimir les seus electorals fora del territori català, però va mantenir les previstes a l’interior, així com la d’Andorra.

Al Principat, es votarà al centre de congressos de la capital. Cal tenir present que hi ha un nombre important d’electors que ja han demanat votar per correu. Fins a 22.811 persones ho han fet. Aquestes, avisen des del club, ja només tindran aquesta opció per participar en els comicis. No ho podran fer presencialment.

Pel que fa al nombre de votants que podrien passar pel centre de congressos, ara mateix serien 638. La xifra, però, pot encara variar, ja que els socis poden demanar fins al dia 24 la possibilitat de canviar de seu. En aquest sentit, les fonts consultades apunten que, a banda d’aficionats residents a Andorra, també aprofitaran la possibilitat els que viuen a comarques catalanes veïnes. D’aquesta forma, no caldrà que es desplacin ni a Lleida ni a Barcelona.

L’horari de votació anirà de les nou del matí a les nou del vespre. El club comunicarà a partir del dia 1 de març les franges recomanades segons els grups d’edat. El que ja està clar és que, tret de comptades excepcions, ningú que no sigui soci podrà accedir al recinte electoral. El club deixa clar que a conseqüència de la situació sanitària, i amb l’objectiu d’evitar al màxim l’aglomeració de persones a les seus, “únicament es podrà accedir acompanyat al recinte en el cas que el soci tingui problemes de mobilitat i necessiti l’assistència d’una altra persona”. Per poder votar caldrà presentar un document que acrediti la identitat de la persona (DNI, passaport o carnet de conduir, per exemple) així com el de soci del club blaugrana.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending