Max Tissot deixa el seu càrrec com a director esportiu d’alpí a la FAE

Després de set anys vinculat a la federació, passarà a ser entrenador de l’equip francès i serà Roger Vidosa qui el substituirà

Roger Vidosa substituirà Max Tissot com a director esportiu d'alpí
Roger Vidosa substituirà Max Tissot com a director esportiu d'alpí FAE

Max Tissot, després de set anys vinculat a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), cinc com a tècnic i dos com a director esportiu d’Alpí, deixa el seu càrrec. Concretament, marxa a l’equip francès, on serà entrenador d’un equip júnior. El seu substitut serà Roger Vidosa, excorredor i tècnic de la FAE.

“Ha sigut una decisió pròpia, ho he pensat molt i en cap moment ha sigut forçat. He posat tota la meva il·lusió en aquests anys i he lluitat per aconseguir un somni”, exposava Tissot en l’anunci de la seva marxa de la Federació. Carles Visa, gerent de la FAE, ha indicat que estan molt agraïts per la feina del francès i ha desitjat que la seva carrera com a entrenador i tècnic repunti amb el seu nou equip.

Ara, agafarà el relleu Roger Vidosa, excorredor i tècnic, vinculat a la FAE durant gran part de la seva trajectòria. “Era un dels requisits, buscàvem algú que fos de la casa, que conegui el sistema andorrà i les seves particularitats i Roger compleix totes les característiques”, ha explicat Visa. Per la seva banda, Vidosa ha indicat que “no m’ha costat gaire prendre aquesta decisió, és una feina que sempre m’ha agradat i realment tinc ganes que canvien algunes coses per a bé i mantenir les que ja ho estan”.

Tot i que Vidosa serà el nou director esportiu d’Alpí, “no serà un projecte 100% Roger perquè la feina ja estava planificada amb el Max”, ha apuntat Visa. L’equip està a un final de cicle, i tot ha estat programat sota la direcció del francès. Per tant, Vidosa tractarà de donar-li continuïtat als objectius i les metes marcades, “el seu projecte propi serà més aviat per a la temporada 2022-2023”, ha explicat Visa.

Vidosa també ha volgut posar en relleu la seva primera tasca com a director esportiu. “El primer punt serà parlar amb tècnics i corredors, veure el projecte que ja es tenia iniciat amb el Max i definir els objectius de cadascun dels esquiadors. Agafo el càrrec amb molta ambició i moltes ganes de fer les coses bé”.

Etiquetes

Comentaris

Trending