Matías Vargas, Top10 al supergegant FIS de Chatel

Robert Ferrari ha estat 49è, Lluís Torres ha acabat en la 67a posició i Marc Fernàndez no ha pogut completar la cursa

Àxel Esteve i Matías Vargas durant la pretemporada.
Àxel Esteve i Matías Vargas durant la pretemporada. FAE

Matías Vargas ha entrat en el Top10 del primer supergegant FIS que ha acollit l’estació francesa de Chatel. Vargas, novè, ha estat el millor dels quatre andorrans que han participat a la cita, en què no hi ha pogut ser Joan Verdú després que se’l diagnostiqués positiu de coronavirus.

Vargas, que competia amb el dorsal 19, ha entrat en el top10 amb la novena posició i dins del marge d'un segon respecte al guanyador, el suís Lukas Zippert, que s'ha imposat amb 1.01.95, mentre que Vargas ha marcat 1.02.91, això és +0.96. El temps de l'esquiador andorrà s'ha quedat a només 0.32 del podi.

Així mateix, Robert Ferrari, amb el dorsal 53, ha acabat 49è amb 1.05.69, a 3.74, mentre que Lluís Torres, amb el dorsal 74, ha estat 67è amb 1.06.41, a 4.46 del guanyador. Marc Fernández, per últim, no ha pogut completar la cursa.

Ni Àxel Esteve ni Xavi Cornella

L’estació francesa de Val Cenis ha acollit la segona cursa de la Copa d’Europa d’eslàlom masculí. Àxel Esteve no ha pogut completar la segona mànega, mentre que Xavi Cornella ha quedat fora a la primera.

Àxel Esteve ha finalitzat en la 49ª plaça en la primera mànega, la qual cosa el permetia entrar en la lluita pels punts de Copa d'Europa en la segona mànega. El seu temps de la primera es quedava a 3.29 del millor registre. En la segona mànega, però, ha acabat fora de cursa. Per la seva part, Xavi Cornella no ha pogut completar la primera mànega.

Etiquetes

Comentaris

Trending