Martí Vilà es perdrà el que resta de temporada a l’FC Andorra

El lateral esquerre pateix una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret que es va fer en el partit de divendres contra el Tenerife

Comentaris

Martí Vilà en una jugada del partit de divendres.
Martí Vilà en una jugada del partit de divendres. FCA

El punt aconseguit divendres a Tenerife no només va ser agredolç pel resultat (1-1) sinó que, a més a més, a l’Heliodoro Rodríguez l’FC Andorra hi ha deixat un dels seus puntals defensius, el carriler esquerre Martí Vilà. El lateral, que es va lesionar en el transcurs del matx contra els canaris, es perdrà el que resta de temporada. Vilà té una ruptura al lligament encreuat anterior del genoll dret.

Malauradament, les anàlisis mèdiques que s’han fet des de divendres a la nit mateix al futbolista, i que s’han confirmat durant el cap de setmana, han confirmat els pitjors pronòstics. Martí Vilà ja no podrà ser usat més aquest curs per Eder Sarabia. Vilà, que va arribar al club ara fa tres temporades, és un dels homes importants en els esquemes del tècnic basc i aquesta temporada ja havia jugat 1.289 minuts repartits en dinou partits (setze de titular).

Etiquetes

Comentaris

Trending