Marsà arriba a l’FC Andorra atret per l’estil de joc i no li agrada que se’l compari amb Mika Mármol

El central, que també pot jugar de lateral i pivot ha estat presentat oficialment aquest dimarts i el director esportiu, Jaume Nogués ara sí que admet negociacions amb el Barça i la UD Las Palmas per la sortida de l’egarenc

José Marsà i Jaume Nogués davant de casa comuna a Sant Julià
José Marsà i Jaume Nogués davant de casa comuna a Sant Julià FC Andorra

L’FC Andorra ha presentat oficialment al central José Marsà. Arriba lliure procedent de l’Sporting de Lisboa i ha signat per tres temporades. Arriba per substituir la marxa de Mika Mármol, tot i que deixa clar que “no m’agraden les comparacions”. Assegura que el projecte i l’estil de joc l’atreuen i la decisió de venir al club va ser fàcil.

Té 21 anys i es va formar a les categories inferiors del Barça. De la plantilla actual va coincidir amb Jandro Orellana. Assegura que ve atret pel projecte i per l’estil de joc i que “tot ha estat molt fàcil”. Reconeix que “vinc perquè se’n va un jugador”. Aquest serà Mika Mármol, que posarà rumb a la UD Las Palmas. En aquest sentit, vol deixar clar que “no m’agraden les comparacions”, tenint en compte la gran temporada que va fer Mármol l’any passat.

El director esportiu, Jaume Nogués, l’ha definit com “un jugador versàtil, que pot jugar de central esquerre, lateral i pivot. És un jugador ràpid que s’adapta a les nostres característiques perquè busquem la sortida de la pilota neta i clara”. Marsá assegura que en la posició on se sent més còmode és la de central. Preguntat si se sent més còmode en una defensa de quatre o de cinc, ha respost que “de petit al Barça jugàvem amb quatre defensors i a l’Sporting de Lisboa amb tres”.

NEGOCIACIONS PER LA SORTIDA DE MIKA MÁRMOL

Jaume Nogués avui sí que ha reconegut que hi ha negociacions amb la UD Las Palmas i l’FC Barcelona pel traspàs del central Mika Mármol. No ha volgut parlar de xifres i si l’operació rondaria els 2 milions d’euros. “És una negociació a tres bandes i esperem arribar a un acord. Ara és una qüestió de percentatges”. Afegeix que “quan un jugador no vol estar difícilment podem retenir-lo i acaba sent una bona operació. Nosaltres volem gent il·lusionada amb el projecte”.

El director esportiu assegura que no preveu cap nova incorporació en aquesta posició, mentre que ara se centren en les posicions d’atac. Ha avançat que hi podria haver un nou fitxatge de cara diumenge, tot i que no ho ha assegurat. No preveu cap més sortida, tot i que “el mercat està obert i hi podria haver alguna operació”.

Finalment, ha fet una valoració positiva de la pretemporada perquè “hem hagut de reconstruir tot l’equip. Afronto l’inici de lliga ‘cagat’, però amb optimisme i ganes”. Avisa que “el que passi en els tres primers partits no vol dir res perquè la lliga és una competició de fons”.

Comentaris

Trending