Maria Martínez es penja la plata als Jocs Europeus de Trasplantament

Ha quedat segona a les proves ciclistes de contrarellotge i de ruta i a la classificació general de la competició que s'ha disputat al Regne Unit

Martínez durant la contrarellotge
Martínez durant la contrarellotge

Maria Jesús Martínez, la primera esportista andorrana en participar en els Jocs Europeus de Transplantament i Diàlisi, ha quedat segona a les proves ciclistes de contrarellotge i de ruta que han tingut lloc a Oxford (Regne Unit). Aquests resultats, situen a l'andorrana en la segona posició de la classificació general.

La guanyadora ha estat la ciclista semiprofessional britànica, Ottile Quince, la qual ja va compartir podi amb Martinez als Jocs Mundials de Transplantats l'any 2019. Amb aquest resultat assoleix l'objectiu que s'havia marcat. Martínez, a més, ha aconseguit el repte de visibilitzar la realitat de les segones oportunitats després d'un transplantament d'òrgans i conscienciar sobre la importància de la donació. perquè aquestes siguin possibles. Els Jocs han comptat amb la participació de 800 esportistes, dels quals 450 són receptors de transplantament i pacients amb diàlisi.

Etiquetes

Comentaris

Trending