Marc Fernández podria ser la primera sortida de l’FC Andorra al mercat d’hivern

El davanter de Corbera de Llobregat, que ha perdut protagonisme en l’equip tricolor amb el canvi de categoria, té propostes de diferents clubs de Primera RFEF, com Nàstic, Eldense, Castelló i Deportivo

Marc Fernández, durant una acció amb l'Andorra.
Marc Fernández, durant una acció amb l'Andorra.

Oficialment, la idea inicial de l’FC Andorra era no fer gaires canvis a la plantilla. De fet, fa uns dies el mateix Eder Sarabia apuntava que l’únic jugador que, a priori, podria sortir era Pau Casedesús, per tenir més minuts. Al futbol, però, els entrenadors proposen i el mercat disposa. I a vegades també les lesions. La de Martí Vilà segurament obligarà a buscar un lateral esquerre. I, ara, són diversos els equips que han llançat la xarxa sobre l’extrem Marc Fernández. A Tarragona, de fet, donen per fet el seu fitxatge pel Nàstic, de Primera Federació.

El de Corbera de Llobregat ha vist com, amb el salt de categoria, ha perdut protagonisme a l’equip tricolor. Si l’any passat va ser un dels jugadors més utilitzats per Sarabia -i segon màxim golejador-, enguany la sort ha canviat. Tot just ha disputat 12 partits de lliga i 1 de Copa. 640 minuts mal comptats i sense anotar.

Aquesta poca presència faria que l’interès d’altres clubs. Especialment, el del Nàstic de Tarragona, que vol reforçar la seva línia d’atac i que, segons mitjans de la ciutat catalana, tindria força avançat l’operació. Fa dies que parlen amb Marc Fernández i el jugador no veuria amb mals ulls sortir del Principat per poder gaudir de més partits i minuts a un equip també punter de Primera RFEF. En les darreres hores, però, altres clubs també s’haurien interessat: Eldense, Castelló i Deportivo de la Coruña.

Ara bé, tot també passa per un altre punt clau: que l’Andorra el vulgui deixar marxar. El davanter té contracte fins al 30 de juny. Per tant, per poder fer l’operació caldria el vistiplau del club tricolor. En tot cas, caldrà veure com evoluciona tot plegat. Cal recordar que el mercat d’hivern no s’obrirà fins al diumenge i romandrà actiu tot el mes de gener.

Comentaris

Trending