Malestar a l’FC Andorra per la designació d’horaris de les jornades 9 i 10

L’equip tricolor haurà de jugar a Màlaga diumenge 10 a les nou de la nit i no podrà tornar fins a l’endemà al Principat, on el dimecres 12 -El Pilar a Espanya- ha de rebre el Burgos a les 16.15 de la tarda, fet que provoca poc descans i temor a una baixa afluència de públic al Nacional

La graderia de l'Estadi Nacional en un partit de la temporada passada.
La graderia de l'Estadi Nacional en un partit de la temporada passada. FC ANDORRA

LaLiga ha donat a conèixer els horaris de les jornades 9 i 10 de Segona Divisió. L’anunci ha generat un malestar important en l’FC Andorra. Primer, perquè hauran de jugar dos partits amb poc temps de descans. I, segon, perquè el segon dels duels, que caurà el dimecres 12 d’octubre, s’ha fixat a l’Estadi Nacional a un quart de cinc de la tarda, un horari molt poc propici perquè hi pugui assistir l’afició tricolor.

La patronal ha fet públics els horaris de dues noves jornades: la 9, que s’ha de disputar entre divendres 7 d’octubre i dilluns 10; i la 10, que es juga entre setmana, aprofitant la festivitat espanyola del Pilar. La distribució, però, és especialment incòmoda per a l’Andorra.

Així, els tricolors han vist com el partit contra el Màlaga a La Rosaleda se’ls assignava per diumenge a les nou del vespre. Això vol dir que hauran de fer nit a la capital de la Costa del Sol i tornar al Principat ja dilluns. En canvi, el següent duel, a casa contra el Burgos, s’ha fixat pel dia 12 a les 16.15.

La distribució ha agradat ben poc al club andorrà. En primer lloc, perquè entre els dos partits tot just hi hauria dos dies i mig de descans, amb un viatge llarg per tornar al país. I, encara pitjor, el segon encontre, contra el Burgos, s’ha fixat a mitja tarda quan al Principat el 12 d’octubre no és pas festiu. I, per tant, es tem que l’afluència de públic es vegi molt afectada.

Des del club ja s’ha contactat amb LaLiga per expressar els problemes que comporta la concatenació d’aquests dos horaris. S’ha demanat que s’intenti fer algun canvi, però, de moment, la recepció de la patronal no ha estat pas gaire prometedora.

Comentaris (1)

Trending