Maeva Estevez tornarà a competir a la Copa del Món de Reiteralm

El procés de recuperació de l’esquiadora ha anat més lent del que s’esperava, després de la caiguda als JJOO, i fins l’últim moment no ha pogut decidir la seva participació

Maeva a una competició a Montafon.
Maeva a una competició a Montafon.

Maeva Estevez ha estat, els darrers dies, immersa en el procés de recuperació després de la caiguda als Jocs Olímpics de Beijing. Després de setmanes de treball, i de molts dubtes al respecte, l’andorrana s’ha trobat preparada per tornar a la competició. Tal com esperava, ho farà a la Copa del Món de Reiteralm, a Àustria.

La rider andorrana no tenia gens clar que pogués competir a Reiteralm. Tot i que el seu objectiu era poder viatjar aquest diumenge, 6 de març, cap a Àustria, fa uns dies comentava que la recuperació estava anant més lenta del que esperava. Malgrat això, finalment podrà ser-hi a la Copa del Món de boardercross.

El diumenge, per tant, Estevez posarà rumb cap a l’estació austríaca per ser-hi a les qualis de la Copa del Món, que estan previstes per al dia 10, i les finals són el dia 12. Després, tornarà a Andorra per continuar amb el treball físic. Més tard, viatjarà de nou per disputar les finals de la Copa d’Europa, en aquest cas a Lenk, a Suïssa, del 25 al 27 de març.

Etiquetes

Comentaris

Trending