Lucas Pagès és 24è a la prova esprint de la Copa del Món de Les Contamines-Montjoie

L’equip masculí de tècnica, amb Àlex Rius, Àxel Esteve, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella millora els punts FIS en eslàlom

Lucas Pagès.
Lucas Pagès. Origami Oscar Rius

L’esquiador de telemark, Lucas Pagès, ha tornat aquest dijous a la competició i ho fet a la primera cita de les dues programades de la Copa del Món de Les Contamines-Montjoie (França). L’andorrà ha estat 24è a la primera prova sprint.

Pagès se situava 23è a la primer mànega amb 1.16.55, mentre que en la segona marcava el 24è registre amb 1.19.63. Finalment, l’andorrà finalitzava 24è a una cursa en què el guanyador era el francès Elie Nabot amb 2.09.49. Aquest divendres se celebra un segon sprint d’aquesta Copa del Món, amb presència de l’esquiador andorrà.

El calendari de Pagès inclourà els pròxims dies, l’11 i 12 de febrer les dues FIS a Kvitfjell, a Noruega, i del 16 al 18, també a Noruega, tindrà altra cita amb la Copa del Món, en aquest cas a Aal.

Per altra banda, l’equip masculí de tècnica, amb Àlex Rius, Àxel Esteve, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, ha tancat una primera part de la temporada amb una gran evolució. Els quatre esquiadors han aconseguit millorar punts FIS en eslàlom, i ara fan front a una segona part de la campanya 2022-2023 amb un plus de motivació que arriba després de mesos de treball. La 16ª llista de la FIS publicada aquest dijous confirma la bona trajectòria dels quatre esquiadors.

Etiquetes

Comentaris

Trending