Lomero torna de Loulé amb un altre rècord d’Andorra trencat

El nedador, que ja va superar la millor marca en els 50 metres lliures, ha millorat també la dels 100 papallona, que ja era seva, deixant-la en 56.37

Bernat Lomero saluda a la càmera just abans de nedar els 100 papallona.
Bernat Lomero saluda a la càmera just abans de nedar els 100 papallona.

El retorn a la competició li ha anat molt bé a Bernat Lomero. Si el nedador andorrà aconseguir aquest dissabte batre el rècord d’Andorra dels 50 metres lliures a l’Open de Loulé, el primer després del desconfinament, aquest diumenge s’ha acomiadat de Portugal trencant-ne un altre: el dels 100 papallona. Sense cap mena de dubte, les curses postcoronavirus li han deixat un molt bon sabor de boca.

Lomero ha completat una sèrie excel·lent, dominada pel brasiler Leonardo Coelho Santos. Ha estat el sisè dels vuit nedadors que hi participaven i ha completat la distància amb una marca de 56.37. Això suposa rebaixar en 35 centèsimes l’anterior rècord que, de fet, era també seu. L’èxit se suma al que va aconseguir ja amb els 50 metres lliures.

Per la seva banda, Nàdia Tudó ha disputat dues proves en aquesta tercera i darrera jornada a Loulé. En la primera, els 50 metres braça, ha quedat sisena. L’andorrana ha completat la distància en un temps de 34.17 en una cursa que ha tornat a guanyar la nedadora del Sant Andreu, Jéssica Vall.

Per acabar la seva participació en la competició portuguesa, Tudó ha nedat la sèrie lenta dels 200 metres estils. Ha completat la distància en 2’24.27, gairebé dos segons més lenta que la seva marca personal que, a la vegada, també és rècord d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending