Un logotip que fusiona les dues pistes que acollirien les proves oficials

Avet a Soldeu i Àliga al Tarter són també l’aliança de la flora i la fauna del Principat

El logotip de la candidatura.
El logotip de la candidatura. GRANDVALIRA

El logotip que s’ha creat per acompanyar la candidatura d’Andorra 2027, per promocionar-la, fusiona una recreació gràfica de les dues pistes que acollirien les proves oficials dels Mundials d’esquí alpí si la proposta andorrana fos l’escollida. Per tant, l’Àliga del Tarter i l’Avet de Soldeu es fusionen en la imatge gràfica que simbolitzarà la candidatura.

Els promotors de la proposta promoguda per Grandvalira-Ensisa i la FAE també remarquen que amb la fusió de la imatge de l’Avet i de l’Àliga es fusiona també la flora i la fauna del Principat. Com que la candidatura andorrana vol donar molta força a la sostenibilitat, tot i que per sostenibilitat no només es pot entendre el medi ambient sí que es vol donar molta força a l’entorn natural del Principat, al fet que és tot un país el que esdevé peu de pistes.

Comentaris (2)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.