Lluís Marín prepara el retorn a la competició amb “bones sensacions”

El surfista de neu, després de mesos lesionat, ha completat l’estada als Alps de forma satisfactòria i afronta ara el repte de recuperar al cent per cent la forma física

Marín, amb Irineu Estévez a Les Deux Alpes.
Marín, amb Irineu Estévez a Les Deux Alpes. FAE

El surfista de neu Lluís Marín comença a veure la llum al final del túnel. L’esportista ha tornat de l’estada de preparació a Les Deus Alpes, a França, amb molt bones sensacions. Amb la prudència que exigeix el fet de sortir d’uns mesos complicats pels problemes amb les lesions, Marín afronta ara unes setmanes d’entrenaments centrats a recuperar la forma física per afrontar amb garanties la nova temporada de competició.

Per ara, el surfista afronta amb optimisme els propers mesos. Sap, però, que té al davant molta feina d’entrenament per tornar-se a posar físicament al cent per cent. A França va treballar durant dies fent surf lliure però també sessions de cronometratge en què va retrobar sensacions, i a més bones sensacions.

Marín ha deixat clar que es troba “molt content de tornar a la neu després de tant temps” i ha posat en relleu que “les condicions aquest any eren boníssimes, feia temps que no hi havia de tan bones a la glacera”. Per tant, ha afirmat, “les sensacions han sigut molt, molt bones”. Fins i tot, admet, inesperades.

 “Després de set mesos no esperava tornar amb aquestes bones sensacions. D’altra banda, he d’anar també amb bastant compte perquè he rebut molts cops al cap i això fa que tingui una mica més de risc que el normal. L’objectiu principal d’aquesta pretemporada a nivell de la neu és continuar progressant, trobar les sensacions sense agafar massa riscos pel cap”, ha comentat el surfista de neu, que avança que les properes setmanes “toca un bloc de físic molt important”.

La preparació, lògicament, està marcada per les incògnites que provoca la situació sanitària. “No sé ben bé encara com anirà el calendari, no ens han donat dates oficials perquè amb això de la Covid és bastant complicat”, ha comentat. De moment, fins al setembre no anirem d’estada i el que estem preparant ara és l’estat físic; consistirà a millorar les nostres capacitats, vigilant sempre amb l’esquena que tinc, que ja sabem que és el que és, i ja està, reforçar els punts dèbils”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending