Lluís Marín competirà al mundial de boardercross on no hi serà Maeva Estevez

La surfista de neu hi arribaria sense prou rodatge i la federació no ha volgut córrer cap risc

Comentaris

Lluis Marín en acció a Valmalenco.
Lluis Marín en acció a Valmalenco. FAE

Lluís Marín competirà els pròxims dies 9,10 i 11 als mundials de boardercross que es disputaran a Suècia. Maeva Estevez serà baixa. El director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Carles Visa ha dit que Estevez no ha tingut prou temps de preparació i han preferit deixar-la fora de la cita mundialista.

Visa ha assegurat que portar l'esportista a Suècia "era córrer un risc innecessari" i que ella entén la decisió "encara que potser no la comparteixi perquè a tothom li agrada participar en una cita com aquesta". Ha reconegut que la falta de competicions a causa de la pandèmia de la Covid-19 els ha perjudicat i que el calendari no ha ajudat". La pista de Suècia és diferent a les del campionat d'Europa i aquest ha estat un altre argument, exposat per Visa, per no convocar la Maeva que "tampoc arribaria amb prou rodatge".

S'ha mostrat una mica decebut pels seus resultats "ja que esperàvem que aconseguís millors classificacions". L'objectiu durant aquesta temporada "és que segueixi creixent". Lluís Marín ha coincidit amb Visa en el fet que és un any molt complicat però tot i això està satisfet pels resultats aconseguits. Ha explicat que la de Suècia, "és una cita molt important que un esportista sempre té al cap". El surfista espera que les seves molèsties a l'esquena no li impedeixin fer un bon paper.

Etiquetes

Comentaris

Trending