Llovera reconeix que “és molt dur” abandonar el Dakar en la quarta etapa

El pilot ja es planteja nous objectius per a la temporada amb els mateixos patrocinadors

Comentaris

Albert Llovera durant les tasques de reparació del camió.
Albert Llovera durant les tasques de reparació del camió. ALBERT LLOVERA

Albert Llovera ha tornat a Andorra després d'haver abandonat el ral·li Dakar al final de la quarta etapa per una avaria a les suspensions del camió. En el pròleg ja va patir un accident en bolcar el vehicle i perdre més de dues hores a la classificació general. Reconeix que "és molt dur plegar" però ja treballa en nous projectes amb els patrocinadors que ha tingut per al Dakar.

Les suspensions van quedar afectades després d'un salt en una duna, quan el camió rodava a 130 km/h. Albert Llovera explica que les del seu vehicle eren molt especials i que només eren compatibles amb un altre Iveco que hi ha en cursa. "El camió es va poder reparar però quan vam desmuntar les suspensions vam comprovar que estaven pitjor del que ens pensàvem". Van poder fletar un avio des d'Amsterdam amb peces de recanvi que va arribar a Aràbia Saudita durant la jornada de descans tot i que les suspensions de darrera generació no formaven part de la tramesa.

L'opció era utilitzar l'únic recanvi que tenien els dos camions però amb una condició i era "que si l'altre Iveco les necessitava hauríem de fer el canvi. Després de valorar-ho vam decidir plegar". En la reparació es van invertir moltes hores. Ara i ja a Andorra, el pilot es planteja la resta de la temporada tot i que té clar que "farem més coses amb els patrocinadors que ens han donat suport" i encara no vol parlar del Dakar 2023. La seva neboda, Margot Llobera continua en el ral·lir fent un molt bon paper. L'Albert confessa que "soc molt fan d'ella".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending