Lestang i Ramonet sumen el quart triomf al campionat d’Andorra de Trial

Els dos pilots andorrans van vèncer a la prova de Bixessarri en les seves respectives categories, vermell i blau, mentre que Salvador Vilella en verds i Miguel Da Silva en grocs van ser els altres dos guanyadors.

Jordi Lestang superant una de les zones en el Trial de Bixessarri.
Jordi Lestang superant una de les zones en el Trial de Bixessarri.

El Trial de Bixessarri ha deixat a Jordi Lestang a un pas de revalidar el títol de campió d'Andorra absolut de trial, que va sumar el quart triomf de la competició. Amb les mateixes victòries se situa Jordi Ramonet, en blaus. Una prova que a més, va comptar amb la presència dels pilots seleccionats pel proper Trial de les Nacions amb l'objectiu de preparar la competició. El Campionat de Trial d'Andorra 2022 ja pensa en la pròxima cita, el 9 d'octubre a Aixirival.

El Trial de Bixessarri va certificar el quart triomf de Jordi Lestang i Jordi Ramonet en el campionat d'Andorra de Trial. De fet, al calaix més alt del podi van pujar els mateixos pilots que fa unes setmanes van aconseguir la victòria al Trial de Pal. A Lestang, en la categoria vermella, i Ramonet, en blaus, s'hi van sumar Salvador Vilella en verds i Miguel Da Silva en grocs.

Lestang, en la màxima categoria, va acabar la primera volta amb avantatge sobre Gaudí Vall, que a priori havia de ser el seu rival directe. De fet, Vall va lamentar la penalització que li va fer perdre qualsevol opció de poder lluitar per la primera posició: "El trial se't complica quan se t'escapa un peu, en teoria innecessari. Recuperar l'error és pràcticament impossible". Amb aquest resultat, Lestang està molt a prop de revalidar el seu títol de campió d'Andorra absolut de trial.

En blaus, la igualtat va estar en la lluita per la segona plaça. A Bixessarri, Jordi Ramonet sempre va anar per davant. El veterà Salvador Vilella, entre els participants dels verds, va tornar a vèncer controlant a Àlex Lladó, qui va ser el que en les zones va seguir el seu ritme. No obstant això, Lladó va perdre la segona plaça en penalitzar 17 punts per sobrepassar el temps màxim establert per a superar el recorregut.

D’altra banda, en el trial també van estar presents els pilots més joves seleccionats per la FMA pel proper Trial de les Nacions, Jan Gabriel, Joan Miquel García i Valentí Cristina, que van fer tot el circuit al costat de Xavi Casas, cap d’equip, comentant la millor manera de superar les zones. L’objectiu principal era preparar al màxim la competició i, així doncs, la penalització final per temps va ser una simple anècdota.

La pròxima cita del Campionat de Trial d’Andorra 2022 serà el d’Aixirivall que es disputarà el mes d’octubre, en concret el dia 9.

Etiquetes

Comentaris

Trending