El lateral Miguel Leal serà el primer fitxatge de l’FC Andorra

El jugador arriba amb la carta de llibertat provinent del Vila-real B, on la passada temporada ha disputat un total de 30 partits, amb un gol i dues assistèncie

Leal, durant un partit amb el Vila-real B.
Leal, durant un partit amb el Vila-real B.

L’FC Andorra ha tancat el primer fitxatge per a la temporada vinent. En aquest cas, el del lateral Miguel Leal, que arribarà al Principat provinent del filial del Vila-real, amb el qual ha jugat les darreres temporades. Tot i que té capacitat de jugar a totes dues bandes, tot apunta que inicialment ho faria per la dreta i, d’aquesta forma, cobriria la marxa d’Adrià Altimira.

Miguel Ángel Leal Díaz va néixer a Vila-real el febrer del 1997. Així doncs, té ja 26 anys. Sorgit del futbol base groguet, va anar cremant etapes de formació fins a fer el salt, l’estiu del 2018, al Vila-real B. Aquella temporada, però, va recalar durant la primera volta al Murcia, sense gaire fortuna. Al mercat d’hivern tornava a la població castellonenca.

Allà hi ha estat des de llavors, amb l’única excepció de la temporada 2020-21 quan va ser cedit al Groningen holandès. Des del seu retorn a Vila-real, ha estat un fix en les alineacions de Miguel Álvarez. La passada temporada va disputar 30 partits, amb un gol anotat a LaLiga Smartbank.

Es tracta d’un lateral amb bones condicions defensives, però que també s’incorpora amb perill a l’atac. De fet, a banda del gol anotat, també té a les seves estadístiques dues assistències.

El primer fitxatge tricolor de cara a la temporada 2023-24 arriba, a més, a cost zero. Leal acaba contracte el pròxim 30 de juny i s’havia optat que, vista la seva edat, era millor no renovar. Per tant, té la carta de llibertat. El que encara no ha transcendit és el temps pel qual signarà.

Comentaris

Trending