Kevin Folguera acaba a la 52a posició en una prova a Suïssa

Va ocupar el 25é lloc a la categoria sub23 competint amb els millors ciclistes del món

Kilian Folguera a Gstaad.
Kilian Folguera a Gstaad. Altaveu

El corredor andorrà del BsixBikes Kilian Folguera ha finalitzat en la posició 52a a la classificació general a la prova de Gstaad de la Suiss Cup, 25 a la categoria u23. L’andorrà no es va trobar bé, des del començament però tot i això va lluitar fins el final per creuar la línia d’arribada en la millor posició possible.

Kilian Folguera està portant a terme un calendari exigent, que li portarà molts beneficis en el futur, però que pel moment, pot semblar que sigui una mala elecció. Competir amb els millors corredors del món, tant a la Copa de França com a la Suiss Cup fa que l’andorrà guanyi experiència i sobretot senti i vegi com treballen els millors.

A Gstaad, Kilian Folguera va compartir graella amb la gran armada helvètica del BTT: els germans Flückiger, Thomas Litscher, Andri Frischknecht, Filippo Colombo, el novazelandés Anton Cooper o el danès Simon Andreassen. En aquesta prova els U23 no tenen una classificació diferent i competeixen d’igual per igual amb els Elit. Tot i això, ja des del començament, l’andorrà no tenia bones sensacions.

El cansament era palès i això va fer que no tingués el ritme habitual de cursa. Folguera va lluitar contra aquest fet i tot i que l’abandonament va passar pel seu cap, al final li va poder més l’orgull de representar a Andorra, amb els colors que una altra cosa.

Els seus ritmes de cursa eren de 13’ alts cosa que el relegaven a les darreres posicions, que veient la graella tampoc era un fet molt greu. Folguera va lluitar en tot moment contra la ment i al final la lluita va donar el seu fruit. Les dues darreres voltes va aconseguir augmentar el ritme de pedalada per acabar en una 52a posició final de 62 corredors inscrits, 25è de la