Els jugadors tricolors destaquen la clau d’haver “millorat en els petits detalls”

La plantilla de l’FC Andorra admet que s’han tret un pes de sobre amb la victòria davant el Nàstic, després de diversos partits sense guanyar malgrat que, consideren, ho mereixien

https://www.youtube.com/embed/t4FjlOxTHnE

Ja tocava. Aquest era el pensament general entre els jugadors de l’FC Andorra després de la victòria contra el Nàstic. Els tricolors defensen que, per fi, s’ha vist recompensat el joc superior que havien evidenciat, al seu entendre, en els partits anteriors. En canvi, davant el conjunt grana, consideren que es va millorar “en els petits detalls” que, fins ara, els havien separat del triomf.

“Mereixíem la victòria fa molts partits”, ha afirmat Álex Pastor, que ha assegurat sentir-se “molt content” pel resultat. I és que “veníem de jugar molts bons duels i els resultats no acompanyaven per petites accions”. En canvi, davant el Nàstic “hem estat molt bé en qualsevol aspecte”.

De forma similar s’ha expressat un dels altres centrals de l’equip, Diego González. “En gairebé tots els partits havíem estat superiors; avui, hem millorat en els petits detalls que ens costaven punts”, ha comentat. També ha apuntat que “es tracta d’una victòria molt merescuda que ens fa creure per seguir treballant i escalar posicions”.

De cara al futur, tots dos consideren que aquesta és la línia a seguir. “El nostre joc és dominar. Cada partit sortirem amb la mateixa idea. És el que practiquem des que va arribar el tècnic i seguirem cada encontre igual”, ha assegurat Pastor. Per part seva, Diego remarca un altre aspecte clau: mantenir la porteria a zero. “Això et dona moltes opcions de guanyar. Hem de seguir construint l’equip des d’aquí perquè si ho aconseguim, tenim molta pólvora a dalt i, per tant, opcions de guanyar”.

Comentaris

Trending