Un jugador del Sant Julià denuncia que el club va presentar un contracte ‘paral·lel’ a immigració

Jorge Santos ha anunciat la seva marxa d’Andorra assenyalant les “mentides” i les diferents accions que l’equip ha tingut des de la seva arribada al país

El jugador Jorge Santos a la seva arribada al Sant Julià.
El jugador Jorge Santos a la seva arribada al Sant Julià.

Un dels fitxatges de la UE Sant Julià d’aquest any ha denunciat que el club va presentar a immigració un contracte diferent al que li van fer firmar a la seva arribada. Jorge Santos, que va fitxar per l’equip el passat mes de juliol, ha anunciat a les xarxes socials que deixa Andorra després que, des del primer moment, se li ha “mentit” i no se li ha “respectat”, a més de rebre diverses ‘advertències’ per les preguntes que feia el jugador.

“Des del primer dia les mentides han regnat a Andorra”, assegurava Santos en un comunicat que ha publicat a les xarxes socials. D’aquesta manera, el jugador del Sant Julià ha explicat que, a la seva arribada al club, va signar el contracte acordat i la llicència com a jugador de Primera Divisió, “però, a més, ens demanen signar un tercer paper, en el qual se’ns explica clarament que és per saber el que cobrem en cas que estiguem de baixa”. Malgrat això, afirma que mai no se li va donar còpia ni va poder llegir bé el que s’estipulava.

És quan va acudir per demanar la còpia d’aquest darrer paper quan li diuen que no se li facilita a cap dels jugadors. Santos explica, a continuació, que “després de 24 dies a Andorra sabem a través d’un company que aquest és el contracte vertader, el que envien a immigració i en el que s’inclouen nombroses clàusules que no hem vist, i que no compleixen amb el nostre contracte acordat”. Els intents per parlar amb el club i perquè “tot arribi a bon port” assegura que van ser rebudes amb mals gests “i conductes que et van minvant a poc a poc”.

A més d’aquest punt, al seu comunicat Santos també es fa ressò del fet que el van incorporar a l’equip sense cap procés d’adaptació, tenint en compte la seva lesió de llarga durada. “És igual com vinguis i la lesió, rendiment”, afirma el jugador que li insistien constantment. En aquest sentit, afirma, a més, que mai han tingut fisioterapeuta ni readaptador, “i molt menys aquesta paciència i temps que tota persona necessita quan torna”.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending