Els joves de l’esquí de base recuperen les ajudes

Mitjançant una col·laboració amb Túnel d’Envalira s’ha pogut tornar a comptar amb el suport per a les famílies durant tres anys més

Els representants de la FAE i de Túnel d'Envalira presentant la col·laboració.
Els representants de la FAE i de Túnel d'Envalira presentant la col·laboració. FAE

Aquest dijous la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ha presentat una nova col·laboració amb Túnel d’Envalira. Aquest acord ha suposat el retorn a la normalitat en el món de la base de l’esquí, ja que els joves tornaran a tenir el suport que la pandèmia va congelar. S’ha blindat aquesta vinculació durant els pròxims tres anys.

Aquesta col·laboració es dirigirà als premis que es donen als nens que estan en programes de Tecnificació, és a dir, els que estan dirigits cap a l’EEBE o equips nacionals. Les famílies, de fer, ja rebien aquestes ajudes, però es van congelar per l’arribada de la pandèmia i es va deixar de tenir la subvenció. En aquest sentit, Carles Visa, gerent de la FAE, ha manifestat que “l’ajuda està oberta en base a uns criteris de resultats que establim, els corredors guanyen dies d’esquí per a poder afrontar i preparar la nova temporada, i a això li atribuïm un preu, com més dies es guanyen, major és l’ajuda”.

La quantia que es determini, segons explica Visa “es paga la temporada següent i un cop el corredor ha realitzat el programa de pretemporada que validen els Clubs o l’EEBE en el cas del que tenim en aquesta estructura”. Aquest suport és, per a la FAE, “una raó de pes per estar molt contents”. Abans de la Covid-19 ja existien aquests ajuts, però amb la rebaixa pressupostària es van haver de suprimir, “ara, amb l’ajuda de Túnel d’Envalira, no solament les hem recuperat, sinó que els hem blindat per tres temporades i esperem amb opció de renovar”.

Etiquetes

Comentaris

Trending