Josele agilitza l’operació ‘Sortida’ a l’FC Andorra a l’espera de tancar els darrers fitxatges

El porter, suplent de Nico Ratti la passada temporada, rescindeix el contracte amb rel club tricolor i espera trobar un nou equip en les hores que resten del mercat d’estiu

Josele, durant el partit al Nacional davant l'Atlètic Balears.
Josele, durant el partit al Nacional davant l'Atlètic Balears. FC Andorra

A l’espera de concretar les darreres incorporacions, l’FC Andorra va avançant també en l’operació ‘Sortida’. Així, el club tricolor ha anunciat que ha arribat a un acord amb el porter Josele Martínez per rescindir el seu contracte. D’aquesta forma, es tanca la seva etapa al Principat, on va arribar l’estiu del 2021 provinent del Murcia.

Per tant, Josele haurà militat només una temporada a l’Andorra. Ara bé, una campanya, cal recordar, històrica, amb l’ascens a Segona. En total, va disputar set partits, sis dels quals a la lliga de Primera RFEF, encaixant nou gols.

I és que Nico Ratti li va acabar guanyant la partida per la titularitat sota pals. Ara, amb l’arribada de Lizoain i Marc Vidal, el porter tenia clar que no disposaria d’oportunitats. Així, ha acceptat rescindir l’any de contracte que tenia, pactat en el contracte en cas d’ascens, i buscar un equip. Tindrà temps fins a aquest dijous a la mitjanit per tancar la seva incorporació a un altre club.

És el mateix termini que té l’Andorra per tancar els fitxatges que falten, principalment a la punta d’atac. Fonts consultades han indicat que es preveu que en les pròximes hores ja es pugui culminar alguna operació.

Comentaris

Trending