José Marsà arriba a l’FC Andorra per cobrir la més que probable baixa de Mika Mármol

El central català arriba lliure procedent de l’Sporting de Portugal i la passada temporada va jugar cedit a l’Sporting de Gijón, un jugador que des del club destaquen la seva facilitat per associar-se

José Marsà entrenant amb l'FC Andorra
José Marsà entrenant amb l'FC Andorra FC Andorra

L’FC Andorra ha fet oficial el fitxatge del central José Marsà per les properes tres temporades. Arriba a cost zero procedent de l’Sporting de Portugal, tot i que els portuguesos es reserven el 50% d’una futura venda. Té experiència a Segona Divisió perquè la passada temporada va jugar cedit a l’Sporting de Gijón i sembla que serà el recanvi de Mika Mármol, que tot apunta que marxarà a la UD Las Plamas.

Marsà té 21 anys i es va formar a les categories inferiors de l’FC Barcelona, però a l’estiu del 2021 va deixar casa seva per començar una nova aventura a l’Sporting de Portugal. Durant aquesta etapa va combinar el filial amb aparicions esporàdiques amb el primer equip i fins que en el mercat d’hivern passat va marxar cedit a l’Sporting de Gijón. El central va disputar 13 partits amb els asturians, inclosa la visita a l’estadi Nacional que va acabar amb victòria tricolor.

Des de la direcció esportiva es destaca que “Marsà, a pesar de la seva joventut, és un defensa central sobri, amb bona planta i que, evidentment, destaca per la seva facilitat per associar-se i superar línies de pressió des del darrere”. L’arribada del jugador nascut a Esplugues de Llobregat tot apunta que serà per cobrir la baixa de Mika Mármol que marxarà a la UD Las Palmas, malgrat que aquesta operació no s’ha fet oficial encara.

Comentaris

Trending