Jèssica Núñez és 23a al gegant FIS de Vaujany

Jordina Caminal no completa la segona mànega i Íria Medina ha quedat fora ja a la primera

Jèssica Núñez en una imatge d'arxiu.
Jèssica Núñez en una imatge d'arxiu. ARXIU

Jèssica Núñez ha estat la millor andorrana de l’equip femení en el gegant FIS que s’ha disputat a l’estació francesa de Vaujany. L’esquiadora andorra ha acabat en la 23a posició, mentre que les seves companyes Jordi Caminal i Íria Medina no ha pogut completar la prova.

Núñez ha estat 23ª amb el dorsal 34, després de marcar 1.49.09, a 5.10 de la guanyadora, la francesa Axelle Chevrier, que s’ha imposat amb 1.43.99. Caminal no ha completat la segona mànega, mentre que Íria Medina ha quedat fora en la primera. Demà es disputa un segon gegant FIS a la mateixa estació.

Puig queda fora a la segona mànega

Per la seva part, Roger Puig ha disputat avui el segon gegant a Veysonnaz (Suïssa), en aquesta ocasió una Copa del Món. L’andorrà s’ha quedat a les portes de poder acabar una cursa quan lluitava per estar entre els millors.

L’esquiador havia marcat el 14è temps en la primera mànega. En la segona estava esquiant fins i tot millor, amb un esquí més fluït i millorant els parcials, però ha fet un interior a poques portes del final, abans de l’últim mur, i ha quedat fora.

Etiquetes

Comentaris

Trending