Irineu Esteve tanca la temporada amb un 33è lloc a la Copa del món de Falum

En categoria femenina, Carola Vila ha assolit la desena posició en els 10 quilòmetres de la Copa d’Europa a Sappada

Esteve, durant la cursa disputada a Falum
Esteve, durant la cursa disputada a Falum Modica Nordic / Focus

La Copa del món d’esquí de fons ha viscut aquest dissabte la darrera cursa, amb la participació de l’andorrà Irineu Esteve, que ha acabat 33è en els 15 quilòmetres estil lliure. La prova ha tingut lloc a Falum. En categoria femenina, a la Copa d’Europa disputada a Sappada, tant Carola Vila com Gina del Rio han entrat en el Top 10.

L’estació sueca ha acollit el final de temporada a la Copa del Món. Esteve ha completat el recorregut amb un temps de 33’47’’3. Això l’ha situat en 33a posició, a 1’49’’7 del guanyador, que ha estat el noruec Didrik Toenseth (31’57’’6) i a tres segons de la 30a plaça. Amb aquest resultat, l’andorrà tanca la campanya.

El director de la secció de fons de la Federació d’Esquí (FAE), Joan Erola, ha apuntat que “en aquesta última cursa hem estat a punt d’entrar en punts, ens hem quedat per poc”. A l’hora de fer un balanç global, ha indicat que “ha estat bastant estranya per nosaltres; no ha estat regular per a ell i és el que menys ens agrada”. Tot i això, ha comentat que “ara hem d’analitzar tot, el que ha anat bé i el que no, i en funció veure com enfoquem les coses”.

En categoria femenina, Andorra tenia representació a la Copa d’Europa de Sappada, a Itàlia. En la cursa absoluta, Carola Vila ha fet un bon paper i ha acabat desena en els 10 quilòmetres clàssics (30’28’’4) mentre que del Rio ha acabat cinquena en la dels 7,5 en categoria U18.

Etiquetes

Comentaris

Trending