L’internacional Berto Rosas, a prop de fitxar pel Betis B

El davanter, propietat de l’FC Andorra i actualment cedit a l’Utebo, aniria també en préstec al filial verd-i-blanc que, però, tindria una opció de compra

Berto Rosas, el passat estiu entrenant amb l'FC Andorra.
Berto Rosas, el passat estiu entrenant amb l'FC Andorra.

L’internacional andorrà Berto Rosas pot canviar d’aires aquest mercat d’hivern. El davanter, propietat de l’FC Andorra, ha jugat aquesta temporada a l’Utebo, però el seu bon rendiment ha cridat l’atenció del Betis. El club verd-i-blanc el vol per reforçar l’atac del seu filial, que està patint a la zona baixa del grup 4 de Segona Federació.

Als seus vint anys, el futbolista tricolor està causant bones impressions al quadre aragonès. Fins ara, ha anotat deu gols en lliga, més un a la Copa del Rei. Cal recordar que, a més, és internacional amb la selecció andorrana. Dades que han aixecat l’interès d’un Betis B que pateix pel descens i que necessita pólvora.

El club andalús vol aconseguir els serveis de Berto durant la segona volta. Seria, novament, en qualitat de cedit per l’Andorra i, primer, caldria també acordar la seva sortida de l’Utebo. Segons mitjans de Sevilla, però, les pròximes hores seran clau.

L’acord es podria tancar inicialment com a un préstec, però amb opció de compra. Un fet que hauria ajudat a desencallar les converses seria que la proposta econòmica en cas de traspàs s’hauria incrementat.

Comentaris

Trending