L’Inter falla en el derbi escaldenc, però manté l’avantatge al capdavant

En la primera jornada del ‘play-off’, el campió no ha passat de l’empat davant l’Atlètic Escaldes (1-1) i qui més se n’ha beneficiat és un Sant Julià que ara se situa segon

Un instant del duel entre Inter i Atlètic Escaldes.
Un instant del duel entre Inter i Atlètic Escaldes. XAVI MIRÓ / FAF

La fase decisiva de la Lliga Multisegur ha viscut el tret de sortida. La primera jornada del play-off pel títol deixa l’Inter novament al capdamunt i amb tres punts d’avantatge davant del seu perseguidor que, però, ha canviat. L’UE Sant Julià amb un gol sobre la botzina ha superat l’UE Santa Coloma i se situa segon. Per tant, es manté l’emoció. Pel que fa a la lluita pel descens, el Carroi està pràcticament condemnat i l’Ordino ha fet un pas clau per eludir la promoció.

El derbi escaldenc li ha costat dos punts a l’Inter (1-1). I, en certa forma, encara sort. L’Atlètic s’ha avançat gràcies a un gol de Víctor Pérez al primer temps. Al segon, l’actual campió ha reaccionat i ha aconseguit salvar un punt amb una diana d’Artigas.

Era, doncs, l’oportunitat per Sant Julià i Santa Coloma de retallar distàncies. Els segons podien posar-se a només un punt del campió, però havien de guanyar el darrer duel del diumenge. I no ha estat així. Obama ha igualat el gol inicial de Casas pels lauredians, que han aconseguit marcar el 2-1, obra de Freire, gairebé en la darrera acció del partit. Per tant, l’Inter segueix al capdavant, amb tres punts de diferència.

Al matí, s’han disputat els dos duels del ‘play-off’ per eludir el descens. Un dolorós destí que està a punt de confirmar-se pel Carroi, després de caure golejat davant l’FC Santa Coloma (0-4). Grondona, amb dues dianes, Guillaume López i Enric Pi han estat els botxins d’un equip que la jornada vinent, si no guanyar, serà ja de Lliga Unida.

I ho seria perquè, ara mateix, l’equip que disputaria la promoció per no baixar, l’Engordany, té 17 punts, 14 més, quan falten 15 per disputar. Els escaldencs s’ha complicat de forma important la lluita per evitar el duel a vida o mort amb un equip de la Lliga Unida en caure davant l’Ordino (0-2). Coro i Martins han confirmat la superioritat ordinenca, que s’escapa a cinc punts del seu rival directe.

Etiquetes

Comentaris

Trending