L’Inter aconsegueix mantenir-se líder a la classificació

Ha aconseguit remuntar el primer gol de la UE Engordany i acabar amb el marcador 4-1 i continuar al capdavant del tauler

L'Inter celebrant un dels quatre gols que ha encaixat.
L'Inter celebrant un dels quatre gols que ha encaixat. FAF

L’Inter Escaldes arribava a la divuitena jornada de la Lliga després d’una derrota. Tot i que ha estat la UE Engordany qui ha estrenat el marcador a la tornada de la primera part, l’Inter ha aconseguit remuntar i superar aquest primer gol. El marcador final ha quedat 4-1 assegurant el lideratge dels escaldencs a la classificació. En general, s’han donat encontres força intensos que han comptat també amb les remuntades de l’FC Santa Coloma i el Sant Julià, i amb l’empat de l’Atlètic i la UE Santa Coloma.

L’Inter ha arribat líder a la jornada, però l’objectiu era poder mantenir-se ferm en aquesta posició, enfront d’un Engordany que necessitava els 5 punts per assolir la permanència. La primera part ha acabat amb el marcador en taules, amb un domini clar de l’Inter, però sense cap estrena per part dels dos equips. Al minut 52, el penúltim classificat s’ha avançat i ha encaixat el primer gol de l’encontre.

Sembla que aquesta ha estat la motivació que li havia mancat a l’Inter durant la primera part, i ha començat la remuntada que ha arribat al minut 62 amb un remat de Feher. Només dos minuts després ha arribat el segon gol del líder, capgirant el marcador. Una mica més ha tardat en arribar el tercer, el que ha assegurat la tranquil·litat per a l’Inter i que ha estat gràcies a Soldevila. Finalment, Bërnaca ha ampliat les diferències en temps de descompte i els tres punts han anat cap als primers de la taula.

L’FC Santa Coloma necessitava només dos punts per situar-se a la meitat alta de la taula. Els colomencs n’eren conscients i han anat a per ells dominant des del principi, però amb un marcador que ha estrenat l’FC Ordino al minut 22. Malgrat això, han aconseguit arribar en taules a la mitja part, gràcies a un tant de Guillaume Lopez al 38. El de la victòria ha hagut d’esperar fins al minut 68, i ha arribat de la mà d’una jugada de Rodri que ha culminat Virgili.

Dos equips que també necessitaven els punts han estat la UE Sant Julià i el CE Carroi. Seguint la tònica de la jornada, el marcador l’ha estrenat Becerra al minut 16, però sols han calgut deu minuts més perquè els lauredians empatessin. El marcador s’ha acabat de capgirar al 41 amb un tant de Marcel Sgro. Els tocs finals els han posat Bacari i Maldonado, al 63 i al 77 respectivament.

L’únic empat d’aquest diumenge s’ha donat a l’encontre entre l’Atlètic Club Escaldes i la UE Santa Coloma. Era l’únic partit que enfrontava dos equips situats a la part alta de la classificació. L’emoció s’ha concentrat als últims minuts, mentre que abans el marcador s’havia mantingut en blanc per als dos equips. La recta final, però, ha estat força intensa, amb el primer gol que ha arribat per part d’Obama al minut 88, i un darrer de falta de Cistero al 90.