L’inici de la Lliga Multisegur s’ajorna, com a mínim, fins el 22 de novembre

Si el 13 de desembre encara no s’ha pogut iniciar la competició, es modificarà el format per reduir els partits i que es pugui finalitzar la temporada el maig del 2021

Comentaris

Jugadors celebren un gol a la Lliga Multisegur.
Jugadors celebren un gol a la Lliga Multisegur. FAF

El començament de la Lliga Multisegur Assegurances s’ha posposat a causa de les restriccions imposades pel Govern per reduir els contagis de la Covid-19. Davant aquesta situació, que ha impossibilitat la disputa de la jornada inaugural el diumenge vinent, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i els clubs afiliats van consensuar el passat dimarts en una reunió telemàtica un nou escenari per a l’inici de la competició domèstica amb diverses dates, totes elles posteriors a la darrera finestra de partits internacionals de l’any 2020.

Durant la setmana en qüestió, la Selecció Nacional Absoluta jugarà un amistós amb Portugal (11 de novembre) i els dos últims partits de la UEFA Nations League a Malta (dia 14) i a casa contra Letònia (dia 17), mentre que la Selecció Nacional sub21 clourà la fase de classificació per al Campionat Europeu de la categoria a Anglaterra (dia 13) i Àustria (dia 17).

En el cas de la Lliga Unida la data preferencial per a l’inici és el 8 de novembre i, si no pot ser, el dia 15.

La nova data per a l’inici de la Lliga Multisegur Assegurances és el 22 de novembre, sota el mateix format de competició aprovat en l’assemblea general del passat 25 d’agost, que consisteix en una fase regular de dues voltes i un ‘play-off’ pel títol i per la permanència, també amb anada i tornada. La situació actual d’incertesa ha fet que també s’hagi acordat amb els clubs que, en cas que no es pugui iniciar la competició domèstica la data acordada, es traslladarà el començament al següent diumenge, al 6 de desembre o al 13 de desembre en darrera instància. A partir d’aquesta data límit, si encara no ha començat la lliga, es convocarà una nova reunió a la qual es plantejarà quan iniciar la competició i es modificarà el format per reduir els partits i que es pugui finalitzar la temporada a finals de maig del 2021.

En el cas de la Lliga Unida, es tracta d’una competició que no es veu afectada per la finestra de partits internacionals, per tant, si la situació generada per la pandèmia millora i el Govern d’Andorra ho autoritza, la data preferencial per a l’inici és el 8 de novembre i, si no pot ser, el dia 15.

Comentaris

Trending