Ilde Lima haurà de passar pel quiròfan per la lesió que es va fer contra Anglaterra

El jugador de l’Inter d’Escaldes es va trencar el tendó lliure de l’esquiotibial dret i en pot tenir per sis mesos, que fan dubtar de si podrà seguir en actiu

Ildefons Lima en el partit contra Anglaterra.
Ildefons Lima en el partit contra Anglaterra. INTER ESCALDES

El futbolista de l’Inter d’Escaldes i la selecció andorrana Ildefons Lima haurà de passar pel quiròfan per tal que se li refacin el tendó, que va sofrir un trencament durant el partit que va enfrontar a l’Estadi Nacional Andorra i Anglaterra. El defensa es va trencar en un moment donat tot intentant perseguir l’anglès Jadon Sancho. Lima en té per sis mesos, i a la seva edat, caldrà veure si podrà tornar al nivell competitiu requerit.

Ilde Lima es va trencar el tendó lliure de l’isquiotibial dret. S’ho va fer sol. El futbolista no estava a l’onze inicial. Però va saltar a la gespa durant el primer temps per substituir Christian García, que també va tenir problemes físics. En un moment donat, i davant un canvi de ritme molt explosiu de Sancho, Lima va voler seguir-lo per intentar empaitar-lo, i va ser en aquestes circumstàncies que es va trencar.

Passarà en breu pel quiròfan i el termini de recuperació se situa entre quatre i sis mesos, encara que més aviat cap al mig any que no pas menys. A través de les xarxes socials, el seu club li ha tramès els ànims necessaris alhora que indica que l’espera en el seu retorn. Tot plegat, però, dependrà de l’evolució de la recuperació.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending