Homenatge de la federació a Vicky Jiménez per l'europeu sub-18

La jove tennista andorrana estarà present a la prèvia de l'US Open, on intentarà classificar-se per primera vegada al quadre principal des que ha fet el salt al circuit professional

Comentaris

L'homenatge de la federació a Vicky Jiménez
L'homenatge de la federació a Vicky Jiménez

Vicky Jiménez ha rebut un reconeixement per la seva actuació a l'europeu sub-18 on va proclamar-se campiona. Ara els objectius més propers son el torneig ITF de Vancouver i la prèvia de l'US Open, on intentarà classificar-se per primera vegada per un quadre principal d'un Grand Slam. L'objectiu, continuar creixent en el circuit professional.

La Federació Andorrana de Tennis (FAT) ha homenatjat aquest migdia a Vicky Jiménez per la victòria en l'Europeu sub-18 disputat fa unes setmanes a Suïssa. En concret, l'ens ha aprofitat els dies de descans i els entrenaments que la jove tennista andorrana està fent a Andorra per retre-li aquest reconeixement.

De fet, uns dies per recarregar piles i afrontar amb les màximes garanties la gira per Nord-Amèrica on participarà en l'ITF 250 de Vancouver i la prèvia de l'US Open. Precisament, serà en aquest darrer torneig que intentarà fer un pas més endavant en la seva carrera, com és classificar-se per un quadre principal d'un Grand Slam. De fet, estava prevista la seva participació en el Màster 1.000 de Toronto, però, per decisió de l'equip ho han desestimat.

"L'adaptació al circuit professional està sent ràpida i bona", ha assegurat l'entrenador i pare de la jove tennista, Joan Jiménez. Ara l'objectiu primordial és "jugar, guanyar experiència i anar guanyant llocs al rànquing mundial". La primera oportunitat, aquesta gira americana i els posteriors tornejos que el seu equip decideixi en participar.

Etiquetes

Comentaris

Trending