Hocine Haciane s’acomiada de la FAN

A causa d’un nou projecte ha rescindit el seu contracte i s’ha desvinculat de la federació, deixant de ser el responsable tècnic

Comentaris

Hocine Haciane deixa la FAN
Hocine Haciane deixa la FAN FAN

Hocine Haciane ha deixat de ser el responsable tècnic de la natació andorrana després d’arribar a un acord per rescindir el seu contracte. Un nou projecte professional feia incompatible la seva estada en la Federació Andorrana de Natació (FAN), i ha sigut la principal causa perquè, el que fou el millor nedador del país, es desvinculi oficialment de l’organització.

El propi Haciane ha valorat la seva decisió dient que li ha sorgit “la possibilitat d’iniciar un projecte professional que feia temps que esperava, i que és incompatible amb la meva responsabilitat a la FAN”. Ha afegit que “aquest fet m’ha portat a prendre la decisió que lamento profundament, perquè havia complert el somni de ser el màxim responsable de la natació del meu país. A més, el nedador ha donat les gràcies al President i la Junta Directiva per la confiança que han depositat en ell.

Per la seva part, Joan Clotet, president de la FAN, ha lamentat la decisió d’Haciane, tot i que la respecta i l’accepta. “És una pena que no segueixi amb nosaltres perquè era una clara aposta per la gent de la casa, a més ha continuat dient que “la Junta Directiva vol agrair la tasca portada a terme i li desitja el millor dels èxits professionals en aquest nou projecte que inicia”. Cloret ha finalitzat deixant-li les portes obertes al ex responsable tècnic i expressant que “m’agradaria poder tenir col·laboracions temporals que siguin beneficioses per a les dues parts”.

Etiquetes

Comentaris

Trending