“Hem decidit amb l’equip que pleguem”

Albert Llovera anuncia des de l’Aràbia Saudita que abandona el Dakar en no poder reparar les suspensions més malmeses del que es pensava de l’Iveco

Comentaris

https://youtu.be/19uprZ--rJA

Albert Llovera plega. Abandona el Dakar. Amb dos dies sense competir i una jornada de descans no n’hi ha hagut prou per reparar totalment l’Iveco, el camió amb el qual el pilot andorrà estava participant en la prova aràbiga. Després de donar-hi tombs i de pensar-hi molt, Llovera ha explicat que “hem decidit amb l’equip que pleguem”.

El fet que durant la jornada matinal Llovera compartís per les xarxes socials imatges de la seva filla Cristina que s’havia traslladat fins a l’Aràbia ja feien presagiar quelcom d’important. O s’hauria aconseguit solucionar els problemes que perseguien el pilot des de l’inici de la quarta etapa o hi hauria una decisió traumàtica, com així ha estat.

Els pocs dies de competició en què Llovera ha estat en cursa, les condicions del Dakar han estat “molt complicades”. De fet, des del primer dia el pilot andorrà de camions ja va estar a punt de quedar fora del ral·li en bolcar. Va millorar sensacions les dues jornades posteriors, però a la quarta, hi va haver massa trencadissa en el vehicle. “Ho teníem tot reparat, tot, menys una cosa, les suspensions. Estaven més trencades del que pensaven”.

Per tant, i per tot plegat, “no continuarem”. Llovera s’ha mostrat afligit, però positiu alhora com sol ser ell, i ha aprofitat el missatge enviat des del desert als seus fans i seguidors per agrair també el suport rebut per part dels patrocinadors que l’han ajudat a fer una part de l’aventura truncada abans d’hora.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending