L’handbol blaugrana, “com a casa” a Encamp

La secció inicia l’estada de pretemporada a una parròquia que segueix atraient equips professionals: encara han de venir l’hoquei, el bàsquet femení, el MoraBanc i el Limoges, entre altres clubs

Foto de família amb els jugadors i els nens de les activitats d'estiu.
Foto de família amb els jugadors i els nens de les activitats d'estiu. G. P.

Nova setmana i nova secció del Barça que arriba a Encamp per fer l’estada de pretemporada. La parròquia agrada als blaugrana, com han deixat clar tant l’entrenador, Carlos Ortega, com un dels veterans de la plantilla, Dika Mem. “Estem com a casa”, ha afirmat el jugador. Des del comú, se celebra la capacitat d’atracció que guanya la parròquia per a aquestes activitats, especialment després de la reforma del gimnàs del Complex Esportiu.

La plantilla blaugrana va arribar a Encamp dilluns al vespre i hi romandrà al llarg d’aquesta setmana. Per començar, han participat en una sessió amb els infants de les activitats d’estiu a la parròquia i han estat rebuts pel cònsol menor, Jean-Michel Rascagneres. “Continuem la història amb el Barça”, ha volgut destacar, tot recordant que, pel que fa a la secció d’handbol, ja són més de dues dècades de relació. “Es demostra que podem oferir el que necessiten per fer la pretemporada”, ha apuntat.

Una capacitat que, a més, comencen a conèixer altres clubs. “Parlen entre ells i ens fan promoció”, ha indicat Rascagneres. Així, fa uns dies també es va tenir a la parròquia el Toulouse i cal recordar que, al llarg de l’agost, altres equips professionals hi passaran. Ho ha fet ja el futbol sala blaugrana i encara ho ha de fer l’hoquei i el bàsquet femení. I, a més, al Pas hi pujarà el MoraBanc Andorra així com el Limoges. De futbol sala, també s’han tancat estades de l’Industrias García de Santa Coloma i del Pozo Murcia.

Ortega, Mem, rascageneres
Mem ha fet entrega a Rascagneres d'una samarreta i una pilota.

En definitiva, Encamp agrada com a destí. “Més amb l’esforç que hem fet amb la reforma del gimnàs”, ha recordat Rascagneres. En aquest sentit, també ha volgut posar en relleu “la proximitat entre les instal·lacions” i el fet que “se senten com a casa i, per això, repeteixen cada any”.

L’handbol blaugrana arriba a Andorra per preparar una temporada exigent. Novament, com ha indicat el seu entrenador, “hem d’anar per tots els títols”. I això malgrat una considerable retallada del pressupost fruit de les dificultats econòmiques del club que ha fet perdre jugadors clau. El tècnic ha valorat especialment “les condicions en alçada i la climatologia” que ofereix Encamp on, afirma, “també reben “molta estima”. De forma similar s’ha expressat un dels jugadors, Dika Mem. “Jo ja estic com a casa, després d’uns anys venint”, ha afirmat.

Comentaris

Trending