S’habilita transport gratuït i aparcaments específics per a les Finals de la Copa del Món

L’organització ha buscat millorar l’operativa de mobilitat i logística per aconseguir que l’esdeveniment sigui sostenible i reduir al màxim els desplaçaments amb vehicle privat

Un esquiador a Grau Roig.
Un esquiador a Grau Roig. GRANDVALIRA

Per a les Finals de la Copa del Món Andorra 2023 ha incorporat noves mesures en l’operativa de mobilitat i de logística per aconseguir que l’esdeveniment, que tindrà lloc del 13 al 19 de març, sigui el màxim de sostenible. L’aposta és contribuir a canviar la dinàmica per tal que es redueixin al màxim els desplaçaments amb vehicle privat. El que es farà és habilitar transport gratuït i aparcaments específics.

Pel que fa als desplaçaments del públic, l’objectiu és que tothom utilitzi transport col·lectiu o bé arribi a les pistes de competició per pista. Per aquest motiu, el transport públic des d’Andorra la Vella serà gratuït per tothom des de les 8:00 h fins a les 18:00 h, amb un reforç especial de freqüències abans de l’inici de les curses i un cop finalitzades. També hi haurà una operativa especial de transport col·lectiu des de la capital per a la cerimònia d’inauguració, el dilluns 13 de març a les 19:30 h.

Juntament amb aquesta mesura, s’habilitaran autobusos llançadora fins El Tarter i Soldeu des de Canillo, on s’habilitarà un aparcament especial de 250 places que complementarà les ja existents. Durant el cap de setmana del 18 i 19 de març, el pàrquing de Grau Roig també servirà de reforç d’accés a l’esdeveniment, des d’on sortiran llançadores fins a Soldeu. A més, per facilitar l’arribada dels espectadors per pista, durant el cap de setmana els sectors d’Encamp, Canillo i Grau Roig anticiparan l’obertura de pistes a les 8 h del matí.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending