‘Mimi’ Gutiérrez queda fora de la segona mànega de la primera Copa del Món d’eslàlom

L’esquiadora andorrana ha quedat a gairebé un segon del top 30 en la prova disputada a l’estació finlandesa de Levi

Comentaris

Una de les passades de Mireia Gutiérrez aquest matí a Levi.
Una de les passades de Mireia Gutiérrez aquest matí a Levi. Christophe Pallot / Agence Zoom

Mireia Gutiérrez ha debutat avui en la present temporada a la Copa del Món d’eslàlom, i ho ha fet aquest matí a Levi (Finlàndia). L’esquiadora andorrana ha marcat un crono de 57.22 que l’ha deixat molt lluny de poder-se classificar per a la segona mànega. En concret, ha quedat a 74 centèssimes segons d’entrar al top 30 tot acabant en el 42è lloc de 69 participants.

Gutiérrez ha completat la primera mànega de Levi amb un temps de 57.22 que, en un primer moment, la deixava en el 33è lloc provisional. Durant la seva baixada, el crono ha marcat un +0.42 en el primer parcial, +0.89 en el segon, +2.21 en el tercer, i finalment un +3.03 en meta que la deixava, provisionalment, 33ª. Però la cursa continuava, i amb la resta de corredores complint els seus torns, el temps de Mimi (57.22) s’ha quedat finalment en el lloc 42.

L’esquiadora andorrana s’ha quedat a menys d’un segon (0.74) de la trentena plaça que permet entrar en la segona mànega i sumar punts en la màxima competició. En la trentena posició de la primera mànega han acabat, empatades a temps, la croata Leona Popovic i l’eslovena Neja Dvornik, amb 56.48, a 2.29 del millor temps de la primera mànega, que ha estat per a l’eslovaca Petra Vlhova, amb 54.19.

L’esquiadora admet “petites errades tècniques que em fan perdre molt en la part de més pendent i part fàcil final”

Després de la prova, l’esquiadora ha afirmat que “la cursa a primer instant és positiva a nivell de sensacions i actitud que he tingut. Després hi ha petites errades tècniques que em fan perdre molt en la part de més pendent i part fàcil final. Faig una primera part correcta tot i que sé que puc ser més ràpida i ho buscaré demà. Ara he de mirar el vídeo bé i analitzar on puc guanyar temps i on millorar”.

De la seva banda el tècnic Yago Antes ha assegurat que “avui ha sigut un traçat molt fàcil amb una neu també amb molt de grip que s’esquiava amb facilitat i això ha fet que el top 30 hagi estat molt ajustat, ja que si el cantell no entrava del tot net no et generava la velocitat suficient. La Mimi al mur un pel desequilibrada de la part alta del cos i un pel rodona amb les línies al final del mur que ens han costat aquelles dècimes per entrar. Té esquí suficient per modificar aquells petits detalls per demà”.

Etiquetes

Comentaris

Trending