Gutiérrez fa un 21è lloc a Ahrntal-Klausberg i es manté setzena a la general de la Copa d’Europa

Carla Mijares finalitza en el lloc 61 a la primera mànega i no ha pogut completar la segona baixada

Mireia Gutiérrez durant la seva participació a Levi.
Mireia Gutiérrez durant la seva participació a Levi. CRISTOPHE PALLOT / AGÈNCIA ZOOM

L’estació d’Ahrntal-Klausberg (Itàlia) ha acollit avui la segona prova de la Copa d’Europa d’eslàlom femení amb Mireia Gutiérrez i Carla Mijares. Gutiérrez ha acabat en el lloc 21 en la classificació final, mentre que Mijares ha quedat en la posició 61 en la primera mànega sense que hagi pogut completar després la segona.

Mireia Gutiérrez, amb el dorsal 36, ha marcat un crono final de 1.30.33, a 2.12 de la guanyadora, la txeca Martina Dubovska, que s’ha imposat amb 1.28.21. L’esquiadora andorrana ha fet una primera mànega en què ha acabat amb el 31è temps amb 46.11, a 2.39 del millor registre, mentre que en la segona ha aconseguit recuperar deu posicions, amb 44.22, a 0.79 del millor temps, i amb el que ha estat el 6è temps de la segona mànega. Gutiérrez es manté 16ª a la general de la Copa d’Europa, amb 25 punts: els 15 sumats ahir i els 10 d’avui.

Per la seva part, Carla Mijares, amb el dorsal 86, avui ha completat la primera mànega, en la qual ha finalitzat en la 61ª posició, amb un crono de 48.26, a 4.54 del millor temps. Després, l'andorrana no ha pogut completar la segona baixada.

Reaccions

L’entrenador Yago Antes ha afirmat després de la prova que ha esta “un cap de setmana positiu. Degut a les condicions d’aquest any vam començar per les Copes del Món de Levi i veníem a aquestes Copes d’Europa per agafar ritme, en dos mànigues difícils i amb nivell. Es positiu perquè els dos dies estem a baix entrant a la inversió i amb un dorsal alt. Encara que amb errades els dos dies, sobretot avui, la Mimi demostra que en qualsevol moment, si aconsegueix ser més sòlida o fer el seu esquí sense errors, pot estar fàcilment amb corredores davant a les Copes d’Europa”.

De la seva banda, Max Tissot, director d’esquí alpí, s’ha referit també a la participació de Gutiérrez afirmant que ha estat una “llàstima de la primera mànega, però en la segona mànega ha demostrat que no ha abaixat els braços, ha fet una mànega superbona, remuntant fins el 21. Això demostra que, entre el resultat d’ahir i el d’avui, la Mimi està en forma, està esquiant cada vegada millor i sobretot està sumant confiança. Aquesta confiança, poc a poc, és el que li donarà el que li va faltar a Levi. Hem de continuar sumant dies així”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending