Guille Colom deixa el MoraBanc Andorra

El capità ho ha anunciat per mitjà de les xarxes socials afirmant que està en el millor moment de la seva carrera i que esperava tenir més protagonisme en el nou projecte del club

Guille Colom condueix una acció amb el suport de Nacho Llovet en el bloqueig.
Guille Colom condueix una acció amb el suport de Nacho Llovet en el bloqueig. ACB PHOTO

El capità del MoraBanc Andorra, Guille Colom ha anunciat, a través de les xarxes socials, que deixa la disciplina tricolor. Va acabar contracte el passat 30 de juny i explica que la raó de la seva marxa "no és el descens perquè ja he jugat a LEB i altres categories inferiors i sempre amb la màxima il·lusió". Creu que està en el millor moment de la seva carrera i esperava tenir més protagonisme en el nou projecte del club.

Guille Colom subratlla que "necessito donar-me l'oportunitat de tenir minuts i ser important, i hauré de buscar aquest canvi fora de casa". Afegeix que és un honor ser capità del club del meu país, i representar la nostra bandera a l'estranger".  El base ha estat vuit anys a l'equip, destacant l'ascens a la Lliga ACB, les lligues catalanes i les semifinals de l'Eurocup. Colom ha format part també de la selecció andorrana i ha participat recentment en l'Europeu dels Petits Estats on va aconseguir un tercer lloc i la medalla de bronze. El base, va ser escollit al cinc ideal de l'Europeu amb 23 punts, sis rebots i tres assistències de mitjana. El combinat ja prepara els Jocs dels Petits Estats que es disputaran l'any vinent a Malta..
 

Comentaris (7)

Trending