El gran mestre Iniyan s’emporta l’Open Internacional d’escacs d’Andorra

Cara i creu pels equips andorrans a l’Olimpíada de Chennai: victòria davant el Sudan del sud de l’equip masculí i derrota de les dones enfront Bolívia

Rathanvel, Iniyan i López amb els premis de l'Open Internacional.
Rathanvel, Iniyan i López amb els premis de l'Open Internacional. FEDERACIÓ D'ESCACS

El Gran Mestre de l’Índia P Iniyan (2533 FIDE) ha guanyat el 38è Open Internacional d’Andorra que s’ha celebrat del 24 al 31 de juliol a l’hotel Panorama, a Escaldes-Engordany. Després de dos anys sense realitzar-se, el torneig ha aplegat 146 jugadors de 22 nacionalitats. També en el món dels escacs, continua l’Olimpíada a Chennai. L’equip andorrà masculí ha sumat la segona victòria contra Sudan del Sud, mentre que el femení ha perdut davant Bolívia.  

Iniyan ha tancat la seva victòria derrotant en la darrera ronda el mestre internacional espanyol Pablo Cruz. En segona posició ha quedat el català Josep Manuel López. El podi l’ha contemplat el també hindú VS Rathanvel.

Pel que fa a la resta de premiats, el guardó a la millor jugadora ha estat per a la estra FIDE femenina de França Isabelle Malassagne. Entre els veterans el triomfador ha estat l’israelià Mark Berkovich. Entre els andorrans, la millor posició ha estat per Felipe Porras.

Pel que fa als equips andorrans que participen en l’Olimpíada de Chennai, una de calç i una altra de sorra. Els homes han superat per 3-1 Sudan del Sud i sumen dues victòries i una derrota en la competició. Les dones, en canvi, han caigut enfront Bolívia, també per 1-3. Fins ara, només han guanyat un enfrontament.

Etiquetes

Comentaris

Trending