Govern avisa que a l’UE Sant Julià que “si no s’han fet bé les coses, hi haurà responsabilitats”

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, defensa que la normativa actual és suficient per evitar males pràctiques i que s’actuarà si es donen, al mateix temps que admet “preocupació” per la situació del club lauredià

Un instant del duel entre l'UE Sant Julià i l'FC Ordino del diumenge passat.
Un instant del duel entre l'UE Sant Julià i l'FC Ordino del diumenge passat. FAF

La situació que travessa l’UE Sant Julià preocupa Govern. Especialment per la imatge que es pot donar del futbol andorrà. Ara bé, també s’ha llançat un avís. Si s’ha fet alguna cosa malament, els rectors del club hauran d’assumir “responsabilitats”. A la vegada, des de l’executiu es defensa que la regulació existent actualment és suficient i, per tant, es considera que no cal fer cap canvi. En tot cas, assegurar-se que es compleix.

I això, s’admet, és el que podria haver passat amb l’entitat laurediana, que diumenge passat va salvar la tercera incompareixença que hauria suposat la seva exclusió de la Lliga Multisegur. Ara, però, caldrà veure que succeeix el pròxim cap de setmana, quan té un partit clau. Per doble motiu. Primer, per saber si pot tornar a presentar prou jugadors. I, segon, perquè el duel és contra la Penya Encarnada, rival directe en la lluita per eludir el descens.

Els jugadors lauredians celebren eufòrics el gol de la victòria.

Relacionat

L’UE Sant Julià evita la tercera incompareixença i es retroba amb la victòria

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha admès a Altaveu que hi ha “preocupació” per tot el que està vivint el club, cal recordar, un dels, entre cometes, grans del futbol andorrà. En aquest sentit, ha recordat que “hi ha un expedient obert i tindrà el seu procés”. I també ha volgut deixar clar que “si les coses no s’han fet bé, algú haurà d’assumir responsabilitats”.

La samarreta del Sant Julià.

Relacionat

El club dels tres contractes

En aquest sentit, ha defensat que la regulació actual és prou clara. “Les normes són les que calen per evitar que els futbolistes es vegin afectats per una mala gestió”, ha apuntat. I ha volgut recordar que, en certa forma, succeeix com a qualsevol altre àmbit empresarial o social. “Si tu ets un treballador, confies que qui porta l’empresa farà una bona gestió”, ha apuntat. Per tant, al món del futbol, assegura Ruiz, “si no fas bé les coses, passarà com a qualsevol altres sectors del país i caldrà assumir la culpa”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending