Un gol a la pròrroga catapulta l’Atlètic Escaldes a la final de la Copa Constitució

Al temps reglamentari, un penal transformat per Grondona havia avançat els de Luis Blanco però l’FC Santa Coloma va igualar amb una falta executada per Pedro Santos

Xavi Vieira, en una acció del partit, ha marcat el gol decisiu.
Xavi Vieira, en una acció del partit, ha marcat el gol decisiu. FAF

L’Atlètic Escaldes és el segon finalista de la Copa Constitució. Els homes de Luis Blanco han superat l’FC Santa Coloma per 1-2 en la segona semifinal del torneig. Han necessitat, però, la pròrroga. Un gol de Xavi Vieira a la pròrroga ha decidit el duel. Per cert, el partit decisiu del torneig no tindrà cap dels rivals que van disputar el de la darrera edició.

Ha estat un duel poc atractiu però sí amb emoció per la incertesa del resultat. Al primer temps, de fet, el respecte entre els dos equips ha propiciat que s’hagin vist poques opcions de perill. Amb l’empat a zero inicial s’ha arribat al descans.

En el segon temps, un penal transformat per Grondona ha avançat l’Atlètic. Quan faltaven cinc minuts pel final, ha arribat l’empat. També a pilota aturada. Una falta directa transformada per Pedro Santos ha enviat el partit a la pròrroga.

Al temps extra, la sort s’ha decantat a favor dels escaldencs. Al minut 98 Vieira ha marcat l’1-2. A partir d’aquí, el Santa Coloma ho ha intentat però no ha pogut tornar a igualar el duel.

Per tant, l’Atlètic Escaldes és el segon semifinalista de la Copa Constitució. El seu rival serà l’UE Sant Julià, que va derrotar dimecres l’actual campió, l’Inter d’Escaldes. El partit es disputarà el 30 de maig.