Els germans Lomero, a menys d’un segon de les semifinals de 50 metres papallona als europeus

Han finalitzat la seva sèrie en la quarta i cinquena posició, mentre que a la general d'aquesta modalitat han estat 41è i 42è

Comentaris

Bernat Lomero, en una competició anterior.
Bernat Lomero, en una competició anterior. FAN

Els europeus de natació que s’han iniciat aquest matí a Roma ho han fet amb els germans Lomero, Tomàs i Bernat, en les sèries dels 50 papallona. De fet, l’actuació dels andorrans no ha estat dolenta, amb cronos que han estat a prop del rècord nacional que ostenta el Bernat Lomero amb 24”33. Tots dos s’han quedat a menys d’un segon d’aconseguir classificar-se per les semifinals d’aquesta prova.

A tots dos els ha tocat participar en la primera de les jornades dels europeus, en concret en la segona de les sis sèries programades dels 50 metres papallona. En aquesta ocasió, el millor dels dos germans ha estat Tomàs Lomero, amb una quarta posició amb un temps de 24”35. A només dues centèsimes, 24”37, ha arribat el Bernat, finalitzant en cinquena posició, quedant-se a 38 i 40 centèsimes del guanyador de la sèrie, el croat Nikola Miljenic, respectivament. Un temps que estan força a prop del rècord nacional de la modalitat que ostenta Bernat Lomero amb 24”33.

De tots els participants en aquesta modalitat, han marcat el 41è i 42è millor temps dels 61 participants inscrits en aquesta prova. De fet, Tomàs s’ha quedat a 1”45 del millor temps, marcat per l’holandès Nyls Korstanje amb 22”90, mentre que el seu germà Bernat a 1”47. Tot i això, si es mira el tall dels classificats per a les semifinals d’aquest estil i distància, s’han quedat a 73 i 75 centèsimes.

No tindran gaire temps per pensar en aquesta primera prova i és que demà tornaran a nedar, en aquesta ocasió els 100 metres estils lliure. També serà el debut en aquests europeus de Nàdia Tudó que participarà en els 100 braça.

Etiquetes

Comentaris

Trending