Gemma Pla i Jordi Gallego guanyen la cursa llarga de la Transfronterera

A la curta s'han imposat  Patt Rueda i Jordi Reyes en una competició que ha reunit un centenar de participants

Gemma Pla, Irati Azkargorta i  Laia Sebastià al podi de la cursa llarga femenina.
Gemma Pla, Irati Azkargorta i Laia Sebastià al podi de la cursa llarga femenina. CIRCUIT FER

Un total de 102 corredors han participat aquest dissabte a la Travessa Transfronterera-Camí de Retrobament, que ha transcorregut entre la Seu d’Urgell i Sant Julià de Lòria. A les 9h han sortit els corredors de l’itinerari llarg (21km) des del Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, mentre que els participants en el curt (10 km), ho han fet a les 10h des d’Arcavell.

Els vencedors de la cursa curta han estat Patt Rueda i Jordi Reyes. La distància llarga era de 20 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu. El més ràpid ha estat Jordi Gallego amb un temps de 2 hores i 2 minuts. En categoria femenina la victòria ha estat per a Gemma Pla amb 2 hores i 20 minuts. La corredora de la Seu ha superat a la meta la campiona d'Andorra Irati Azkargorta i Laia Sebastià.

Si en les edicions anteriors el traçat -sempre que se sortia de la Seu- era la Seu d’Urgell, Estamariu, Bescaran, la Rabassa, Auvinyà, Aixirivall, Sant Julià de Lòria, enguany era la Seu d’Urgell, Calbinyà, Arcavell, Juberri, Auvinyà, Aixirivall, Sant Julià de Lòria (a la plaça de la Germandat de la parròquia laurediana).

El director del servei d’Esports de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, David Vallvé, ha subratllat a la sortida de la prova llarga, que “aquesta cursa va néixer fa 10 anys amb l’objectiu d’aprofitar el Camí de Retrobament, que uneix la Seu d'Urgell, Andorra i França”.  La cursa, que no es va poder fer l'any 2020 a causa de la pandèmia de coronavirus, forma part del circuit Fer i l'arribada de les dues curses ha tingut lloc a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria.

Etiquetes

Comentaris

Trending