Gaudi Vall és tercer al trial de Valdemanco, penúltima cursa del Campionat d’Espanya

En la mateixa categoria, Jordi Lestang va acabar la cursa en la setena posició tot i uns problemes mecànics a la seva Montesa

Gaudi Vall en una prova anterior.
Gaudi Vall en una prova anterior. FMA

El pilot de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Gaudi Vall (44 punts), va completar una excel·lent actuació en el Trial de Valdemanco, penúltima cursa del Campionat d’Espanya de l’especialitat. Vall va assolir una treballada tercera posició a la categoria TR2, en una cursa marcada per la presència de la pluja en la seva part inicial.

En la mateixa categoria, Jordi Lestang (Montesa), va acabar la cursa en la setena posició (55 punts), després de superar problemes en la seva mecànica en la segona volta del recorregut.

Gaudi Vall (Sherco) molt regular durant tota la jornada, va penalitzar 22 punts en cada una de les dues voltes i es va mostrar satisfet. En general, ha sigut un trial molt difícil, on les zones estaven molt mullades i eren molt delicades a més que els rivals no perdonaven els errors comesos, però hem aconseguit mantenir la ment freda i no hem fet cap error greu. Finalment, les sensacions són molt positives i ja es comença a notar el treball que hem fet tota la temporada per millorar".

Els juniors andorrans  presents a la prova organitzada pel Moto Club Emedoce, no van tenir l’opció de lluitar per les posicions capdavanteres de la seva categoria. Jan Gabriel (Beta) va cloure el recorregut en la 14a, posició amb 72 punts de penalització, mentre que Valentí Cristina (Montesa) i Joan Miquel García (Vertigo) es van situar a continuació amb 75 punts cadascun.