García seu a la banqueta del VPC amb l'objectiu d'anar "partit a partit"

La manca de confiança dels jugadors i la poca motivació de l'anterior entrenador, Jean Arnaudin van portar a la seva destitució

Comentaris

Els entrenadors del primer i segon equip amb el president del club aquest dimecres.
Els entrenadors del primer i segon equip amb el president del club aquest dimecres. B.N.

El VPC Andorra ha presentat Jonathan García com a nou entrenador amb el repte de canviar el rumb d'un equip que va iniciar la temporada aspirant a l'ascens i que ara està en posicions de descens. García ha explicat que el seu objectiu "és anar partit a partit" i confia que el calendari amb cinc partits a casa i dos a fora sigui també un element clau. Un altra tema que cal resoldre és el de la major presència de jugadors en el segon equip, un fet que, com és habitual en la història del club, està condicionant la temporada.

Jonathan García seurà a la banqueta del VPC en substitució de Jean Arnaudin. El president del club, Gerard Giménez ha explicat que els jugadors no tenien confiança en el tècnic i que aquest no estava prou motivat.  "Després de la sèrie de derrotes, ja vam parlar amb en Jean. Ens va comentar que l'equip no creia amb ell i estava desmotivat. Amb la darrera victòria a casa, però vam decidir donar un petit marge de confiança, però en tornar a entrar en dinàmica negativa, vam prendre la determinació", ha indicat Giménez.

García, per la seva part, ha dit que està molt motivat. "Vaig dir que estaria més temps fora, però ja sentia el cuquet del rugbi. Pels jugadors i per l'estima que li tinc al club, no podia dir que no" ha explicat. Sobre la plantilla, ha comentat que "és la més equilibrada de les darreres temporades i tenim molt bones individualitats. Començarem per canviar petits matisos", ha assenyalat el tècnic que aquest dimecres dirigirà el primer entrenament. Considera que "no ens podem permetre una altra cosa que no sigui anar partit a partit i cal tenir en compte que dels set que ens queden, cinc són a casa i dos a fora. El marge d'error és mínim". Ha reconegut que se li fa difícil entrendre la classificació del conjunt que és penúltim".

El tècnic s'havia plantejat fer un any sabàtic que finalment s'han convertit en sis mesos. Ha recordat que "porto des dels 8 anys amb el rugbi i en tinc 40". Un dels problemes que haurà d'afrontar és la manca d'efectius del segon equip que condiciona, i molt, la temporada. La incorporació de Javi Vicente i Sandro Consuegra pot ser determinant perquè coneixen els jugadors." Esperem poder revertir la situació mb els dos nous tècnics del segon equip, que estic segur que seran molt importants d'aquí a final de temporada", ha subratllat.

La reglamentació impedeix a partir del mes d'octubre fitxar jugadors per al primer equip i només es permet per al segon conjunt. Un tema que queda pendent és la renovació del contracte amb Thierry Lacroix, l'home fort del nou projecte i encarregat de buscar patrocinadors. El seu contracte acaba aquest mes de desembre i la directiva prendrà una decisió sobre la seva continuïtat després d'una reunió que tindrà lloc el mes vinent. El diirigent ha confirmat que el mànager general, Eric Mercadier, seguirà en el càrrec i ha confiat que pugui treballar bé conjuntament amb Garcia. Malgrat això, Giménez ha afegit que "no em caso amb ningú i si hi ha alguna cosa que no funciona, després del canvi d'entrenador, també la canviarem".

 

Etiquetes

Comentaris

Trending