Gabriel és quinzè i Cornella vint-i-setè al gegant FIS de Les Menuires

Els esquiadors han fet dues mànegues amb una trajectòria ben diferent en la tornada a la competició després de la suspensió de les dues proves a Àustria

Xavi Cornella en una prova anterior.
Xavi Cornella en una prova anterior. E. Lukso

Bartumeu Gabriel ha estat quinzè al gegant FIS de les Menuires (França). Xavier Cornella ha acabat vint-i-setè. Aquesta cita arribava després de la suspensió dels dos gegants de fa uns dies a Hochfitch (Àustria).

Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, que han tingut dues mànegues ben diferents. Si bé a la primera mànega Gabriel feia una bona baixada que el deixava 11è parcial, Cornella marcava el 32è lloc. Per contra, a la segona mànega era Gabriel qui no acabava de trobar el punt i marcava el 22è parcial, mentre que Cornella millorava per ser 28è. Finalment, el crono total de Bartumeu Gabriel, amb 2.19,57, el deixava 15è amb +2.38, mentre que Xavi Cornella, amb 2.22.68, se situava al final de la cursa en la 27ena posició a 5.49.

Fred Bauviel, l'entrenador ha dit que "o aconseguim fer dues mànegues correctes. El Bartu ha fet una bona primera i el Xavi no, però fa millor la segona, i el Bartu no fa bona segona. Encara ens falten quilòmetres, més dies de gegant, fins que sortirà, perquè hi ha coses bones, estem entrenant amb un bon esquí. No acaba de sortir a les curses, però ja vindrà”

Etiquetes

Comentaris

Trending