Fort enuig de la plantilla tricolor contra els àrbitres

Adri Vilanova lamenta que, malgrat el bon nivell que, al seu entendre, va donar l’equip, “el futbol i altres coses no han estat just amb nosaltres”

El moment en el qual l'àrbitre expulsa Héctor Hevel.
El moment en el qual l'àrbitre expulsa Héctor Hevel. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra va sortir dissabte dolguda de l’Estadi Nacional. I el motiu no era la derrota contra l’Alcoià, la primera com a locals, que també. L’enuig s’encaminava cap a l’actuació arbitral, molt discutida. El central Adri Vilanova resumia el sentiment general dels jugadors: “no s’ha estat just amb nosaltres”.

El defensa tricolor va voler remarcar, en primer lloc, el bon nivell donat per l’equip, fins i tot durant l’estona que es va jugar amb deu. “Hem fet una primera part impecable, de les millors que recordo. I la segona ha estat molt bona malgrat l’expulsió”, ha indicat. Per això, entenia que “ho hem donat tot i no se’ns pot ficar cap però”.

Molts més, en canvi, se’n podien posar, al seu entendre, a l’actuació del col·legiat manxec Cambronero García. “Les imatges estan allà i tothom les ha vist. Jo no em vull escalfar”, es va limitar a apuntar un Vilanova al qual se li va entendre tot, més quan se li va escapar un darrer retret al col·legiat: “al segon gol, la pilota surt clarament de banda”. Per tot això, va afirmar que “ho hem donat tot però el futbol i altres coses no han estat justes amb nosaltres”.

AUTOCAR PER ANAR A SABADELL

El següent partit de l’equip tricolor serà dissabte vinent, a la Nova Creu Alta de Sabadell. El club vol que els jugadors tinguin suport des de la graderia i, per això, organitza un autocar per poder fer elsdesplaçament. El preu és de 40 euros, incloent-hi anada, tornada i l’entrada. Les places es podran reservar a partir d’aquest dilluns.

Comentaris

Trending